Promotii
(P/N: CD350W)
deschidere frontala, 4 compartimente bancnote, 8 compartimente monede, 2 compartimente externe, RJ11, 350 x 405 x 90 mm, alb
211,77 lei
249,55 lei
(t.v.a. inclus)

Aparate de etichetat

Aparatele de etichetat, pistoalele si marcatoarele sunt echipamente portabile, usoare si intuitive care eficientizeaza activitatile de etichetare si contribuie la organizarea mediului de lucru.
 
Cu aparatele de etichetat pot fi realizate simplu si rapid etichete de forme si dimensiuni diferite, care pot fi imprimate cu preturi, coduri de bare, logo-uri, informatii si simboluri industriale predefinite. Aparatele de etichetat sunt rezistente la lovituri si la factori de mediu (soare, ploaie si inghet) si pot fi folosite de catre oricine in mediul industrial, in retail, pentru organizarea activitatii de birou si in mediul gospodaresc.
 
Pistoalele si marcatoarele sunt echipamente dedicate simplificarii activitatii de atasare a etichetelor pe produse, prin lipirea sau agatarea lor. Prin utilizarea acestor echipamente economice si intuitive produsele vor fi etichetate mult mai rapid si durabil cu informatiile necesare.
 

Producatori

 
Garantia de retur