Promotii
(P/N: E292972)
15.6 inch, 4:3, TouchPro PCAP Multi Touch, Intel Celeron J1900, fanless, Intel HD Graphics, 4 GB RAM, 128 GB SSD, USB, serial, Ethernet, audio, VGA, No OS, negru
4
4
3.696,54 lei
4.012,13 lei
(t.v.a. inclus)

Cititoare coduri de bare

In vederea cresterii productivitatii pe segmentele retail, depozitare si industrial, IT Genetics va ofera o gama diversificata de cititoare de coduri de bare (barcode scanners) - Handheld, Wireless, Portable, Industrial, Bluetooth etc.
Va putem ajuta sa gasiti scanerul potrivit pentru a veni in intampinarea cerintelor afacerii dumneavoastra.
De la comertul cu amanuntul la regimuri de depozit, IT Genetics va poate oferi scanere pentru a citi orice tip de cod de bare, in orice mediu: laser, imager, portabile, omni-directionale, incastrabile, industriale, fără fir / wireless sau CCD!
Cititoarele de coduri de bare moderne opereaza in retele wireless cu ajutorul protocoalelor IEEE 802.11g (WLAN) sau IEEE 802.15.3 (Bluetooth). Bateriile sunt reincarcabile si sunt cele care stabilesc durata de operare a unui scaner (in medie 8 ore - un schimb de lucru).
Majoritatea cititoarelor de coduri de bare folosesc cabluri USB, RS232 (serial) sau PS/2 (keyboard) pentru conectare la statiile de lucru.

Producatori

 
Garantia de retur