Termeni si conditii - Service

 

Termeni si conditii - Service

 

Costurile de curierat pentru echipamentele expediate catre Service si de la Service inapoi catre beneficiar sunt suportate de catre client.
Coletele care au fost trimise cu plata la destinatie catre Service vor fi refuzate la receptie.

Pentru echipamentele primite in service in post-garantie (cu perioada de garantie a producatorului expirata):

  • DIAGNOSTICAREA se va achita separat de catre beneficiar inainte de a i se returna aparatul (20 euro / echipament), doar in cazul in care acesta renunta la reparare. Pentru echipamentele care NU prezinta niciun defect functional se va factura costul verificarii echipamentului.
  • REPARATIA se efectueaza contra cost, numai dupa ce Beneficiarul plateste anticipat contravaloarea acesteia. Costul manoperei este de 30 euro / ora, contravaloarea reparatiei este detaliata in devizul estimativ de reparatie, transmis beneficiarului. Facturarea manoperei: Timp de lucru facturat reprezinta timpul de lucru efectiv, rotunjit in plus la jumatate de ora, dar nu mai putin de 30 de minute.
  • DEPOZITAREA se considera a fi contra cost incepand cu a 31-a zi si pana la a 90-a zi de la anuntarea Beneficiarului ca s-a finalizat diagnosticarea / reparatia, inainte de ridicarea echipamentului. Beneficiarul va plati taxa de depozitare de 1 euro / zi.
  • CASAREA se efectueaza in mod automat, la expirarea termenului in care echipamentul trebuie ridicat de catre Beneficiar (termenul de 90 de zile de la anuntarea Beneficiarului despre finalizarea diagnosticarii / reparatiei). Daca echipamentul nu este ridicat dupa a 90-a zi de la data la care IT Genetics a anuntat ca diagnosticarea / reparatia a fost finalizata, se considera ca Beneficiarul si-a dat acordul pentru casarea echipamentului si IT Genetics va efectua casarea. Casarea echipamentului neridicat de Beneficiar nu-l exonereaza pe acesta de plata taxei de depozitare de 60 euro reprezentand 60 zile x 1 euro / zi.
  • PLATA se face in lei la cursul BNR din data facturarii. Preturile nu includ TVA. IT Genetics isi rezerva dreptul de a modifica preturile tarifelor percepute.
  • SOLUTIONAREA se face in maxim 15 zile calendaristice.
 
Garantia de retur