Despre Noi

IT Genetics - Partenerul tau in solutii de optimizare a businessului!

Partenerul tau in solutii de optimizare a businessului!

Companie cu capital integral romanesc si cu prezenta pe piata internationala, IT GENETICS este unul din principalii furnizori de solutii complexe, bazate pe tehnologia codurilor de bare si RFID, gandite special pentru eficientizarea afacerii tale.

Prin intermediul platformei online Itgstore.ro  iti punem la dispozitie sisteme integrate din domeniile Identificarii Automate, Colectarii Datelor (AIDC) si Punctelor de Vanzare (POS) menite sa eficientizeze procesele operationale ingreunate, sa ofere mobilitate si flexibilitate angajatilor si sa creasca productivitatea business-ului.

IT Genetics a obtinut certificarea ISO 9001:2015 pentru implementarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii in activitatea de dezvoltare si implementare a solutiilor de optimizare a afacerilor. Certificatul ISO 9001:2015 atesta capacitatea companiei noastre de a-si atinge in mod consecvent obiectivele propuse, de a oferi satisfactie clientilor prin produsele si serviciile propuse si de a-si respecta constant angajamentele asumate. 

 

De ce sa alegi IT Genetics

 

  • Raspundem prompt si cu seriozitate solicitarii tale
  • Identificam corect nevoile reale si provocarile viitoare specifice companiei tale si domeniului de activitate
  • Iti propunem rapid o solutie de optimizare complexa si personalizata
  • Alegi dintr-o gama variata de echipamente performante, la preturi competitive datorita parteneriatelor noastre strategice cu producatori internationali consacrati
  • Iti acordam consiliere constanta si consistenta, pre si post vanzare
  • Iti oferim servicii de instalare si suport tehnic gratuit
  • Poti plati echipamentele pe masura ce le folosesti, prin serviciul de inchiriere IT Genetics

 

Solutii Hardware si Software

 

Iti punem la dispozitie solutii complete, profesionale, dezvoltate pe tipuri de aplicatii.

 

Solutii customizate pe industrii

 

Iti propunem solutii de optimizare special gandite sa se potriveasca atat specificului afacerii tale, cat si nevoilor caracteristice pietei in care activezi. 

 

Parteneri IT Genetics 

 

Pentru a raspunde cat mai eficient solicitarilor din piata de business, am creat parteneriate strategice de succes cu cei mai buni producatori la nivel international.

Datorita experientei companiei noastre, pasiunii si profesionalismului specialistilor IT Genetics, am fost premiati cu unele din cele mai inalte grade de parteneriat: Zebra Premier Business Partner, Honeywell Gold Level Partner, Datalogic Platinum Partner, Sato Champion Prestige Partner, etc.

 

Clienti IT Genetics

Ne-au acordat increderea lor si ne-au inspirat sa dezvoltam proiecte complexe si inovatoare, pe specificul companiei lor si al domeniului de activitate.

 
Garantia de retur