Livrarea comenzilor

 

Urmarirea comenzii tale

Dupa plasarea comenzii, poti urmari statusul acesteia, daca o pregatim pentru livrare sau daca a fost preluata de curier, in contul tau de client, sectiunea "Comenzile mele".

Pentru orice informatii suplimentare, care nu sunt disponibile in contul tau, consultantii nostri de vanzari iti stau la dispozitie si vor raspunde cu promptitudine solicitarilor tale. Ii poti gasi la numele de telefon 031-780.03.18 sau la adresa de e-mail comenzi@itgstore.ro

 

Modificare comenzi

In cazul in care ai omis sa adaugi un produs in comanda sau vrei alt produs decat cel comandat, poti suna la numerele de telefon 031-780.03.18 sau ne trimiti un e-mail la adresa comenzi@itgstore.ro si vom face tot posibilul sa operam modificarea ceruta de tine in timp util.

 

Modalitati de livrare

Pentru ca stim ca ai nevoie repede, in timp util, de produsele comandate de la ITG Store, iti oferim urmatoarele optiuni de livrare:

- Livrare prin curier rapid


Toate comenzile cu valoare minima de 150 de lei (TVA inclus) beneficiaza de transport gratuit. Pentru comenzile cu valori mai mici de 150 de lei (tva inclus), costul transportului este de 21 de lei (tva inclus).

Termenul de livrare este de 24 de ore, acesta putand fi depasit daca livrarea produselor se face in alte orase decat in Bucuresti. Livrarea prin curier se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9 – 18.

Produsele se pot livra si sambata fara costuri suplimentare (te rugam sa specifici la plasarea comenzii ca doresti livrare sambata). Puteti urmari statusul expeditiei prin urmarirea numarului AWB in aplicatia curierului.

- Livrare in 3 ore

Daca te grabesti, putem sa iti livram comanda prin curier chiar si in trei ore. Poti sa plasezi comanda la orice ora, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 iar ea va fi livrata in primele 3 ore lucratoare din programul nostru de lucru (l-v, 9-18). Costul pentru livrarea comenzii in trei ore este 36 lei, indiferent de valoarea acesteia.

Cand alegi aceasta optiune de livrare, poti plati ramburs sau online cu cardul. Daca platesti cu cardul, odata ce plata este acceptata, pregatim produsele si ti le livram in maxim 3 ore.

Acest serviciu este disponibil pentru toate produsele aflate in stoc cu livrare doar in Bucuresti si Ilfov.

- Ridicare de la sediul nostru

Puteti sa ridicati produsele comandate personal, de la sediul nostru - vezi harta, de luni pana vineri intre orele 9 – 17.30.

La receptionarea / ridicarea comenzilor achitate (ordin de plata, card online, etc.) este obligatorie prezentarea unui act:
– Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate;
– Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei.

 

Modalitati de plata

Comenzile pot fi achitate prin transfer bancar, ramburs sau online cu cardul.
Pentru comenzile livrate in Bucuresti exista posibilitatea achitarii cu cardul VISA / MASTERCARD la curier (te rugam sa specifici la plasarea comenzii ca doresti plata cu cardul la livrare).
Comenzile ridicate de la sediul nostru pot fi achitate numerar sau cu cardul VISA / MASTERCARD.

Comanda minima este de 50 de lei (tva inclus).

 

Service produse

Costul transportului produselor aflate in garantie de la client catre service-ul IT Genetics este suportat de client. Returul produselor aflate in garantie de la service-ul IT Genetics catre client este gratuit.

Pentru echipamentele trimise in service in perioada post-garantie, costul transportului este achitat in totalitate de catre client.

Pentru mai multe detalii adresati-va consultantilor de vanzari.

 

 
Garantia de retur