Filtre
  • Producator
Promotii
(P/N: DS9208-SR4NNU21ZE)
imager, 2D, IP50, cablu USB, negru, compatibil reteta electronica
5
5
1.033,02 lei
1.135,05 lei
(t.v.a. inclus)

Software POS Retail - Horeca

Software POS Retail - Horeca

Fie ca este vorba despre gestionarea restaurantului, gestionarea barului sau gestionarea serviciului de delivery, pachetele software existente pe platforma noastra online sunt disponibile atat in versiunea standard (la cheie) cat si personalizata in functie de dorintele clientului final.

Software-ul specializat se vinde impreuna cu serviciile de customizare a interfetei si a modulelor, instalare pe echipamentele clientului sau trainingul angajatilor.

Programele pentru restaurante si cafenele se pot instala ca software pos pe sistemele dumneavoastra POS (point of sale) din orice punct de vanzare si vor imbunatati fluxul de lucru si astfel vor creste si vanzarile.

Puteti instala un program pentru o firma de livrari la domiciliu atat pe un calculator cat si pe POS-uri, soft-ul va ofera flexibilitate si compatibilitate cu orice tip de solutie ati folosi.
 

Vizualizare: Lista / Grid
Produse / pagina:
Sortare dupa:
(P/N: MSALE-PPC-STD)
solutie de automatizare a fortei de vanzari (SFA) pentru imbunatatirea procesului de distributie a produselor
(P/N: RTL-DSK-STD)
software pentru vanzari, compatibil cu sisteme POS cu Windows, cantare Digi si Dibal, orice tip de cititoare de coduri de bare si imprimante
1.450,87 lei
(t.v.a. inclus)
(P/N: FRP-FB)
v3.4, marcaj, administrare, raportare, retete, integrare cu aplicatie Freya Mobile POS, gestiune stocuri, facturare din POS/BackOffice, generare documente de contabilitate primara, modul fidelizare clienti, definire Happy Hour/Meniul Zilei, player muzical
 
Garantia de retur